Sportvasten

Na het 10-daagse Sportvasten programma voel jij je als herboren en voel je je veel fitter en vitaler. Spark your energy!

Investering: €249,-

Wat is sportvasten?

Samen met je Coach (that’s me!) train je je lichaam in 10 dagen de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, (sap)vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Ik stel een persoonlijk protocol voor je samen dat je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat o.a. op welke intensiteit je moet trainen en een op maat gemaakt voedingsschema
Na het 10-daagse Sportvasten programma voel jij je als herboren en voel je je veel fitter en vitaler. Spark your energy!

Sportvasten by Fittergy met kooszorgenloos

Switch naar vetverbranding en betere sportprestaties

Je haalt energie uit vet in plaats van suiker. Hierdoor krijg je meer energie, minder trek in zoetigheid en minder last van suikerdipjes.

Wetenschappelijk bewezen

De wetenschap achter Sportvasten is recent bevestigd in het toonaangevende ‘International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism’. Sportvasten wordt genoemd als de snelste effectieve methode voor gezond gewichtsverlies.

Aanzienlijk fitter en energieker

Je herstelt sneller na het sporten, je cholesterolgehalte daalt, je conditie verbetert. Kortom, je voelt je topfit en vitaal.

Weten of sportvasten geschikt is voor jou?

Plan een 15 min call in

Wat is Vegan Flex?

Investering: €199,-

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse detox onder begeleiding van een Coach (yes! That’s me). Het programma is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Dierlijke voeding wordt in de eerste vier dagen afgebouwd en worden gevolgd door een aantal volledig veganistische dagen. Deze grote hoeveelheid plantaardige voeding, in combinatie met de juiste voedingssupplementen, zorgen voor een grotere ontgifting van het lichaam door de lever.

Veel plantaardige voeding en regelmatig vegan eten in combinatie met lichaamsbeweging levert een sterk weerstand ondersteunend effect op.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het lichaam efficiënter ontgift door veel plantaardig te eten, wat zorgt voor meer energie.

In vier dagen bouw je de inname van dierlijke eiwitten af, daarna eet je vier dagen volledig plantaardig (vegan) en dan bouw je in twee dagen je dierlijke eiwitten weer op. Ontgifting en gewichtsverlies als resultaat.

Flexibel vegan eten, regelmatig bewegen en het gebruik van speciaal ontwikkelde supplementen die de ontgifting van je lichaam extra ondersteunen zorgen voor meer energie, een mooiere huid en weerbaarheid tegen welvaartsziektes.

Weten of Vegan Flex geschikt is voor jou?

Plan een 15 min call in