Team - Samenwerkingen

Hypnotherapie

Heske Ottevanger

Haat je je relatie met eten omdat je er geen controle over voelt? Heb je een dozijn diëten geprobeerd, hele voedselgroepen weggelaten, en dan na een paar weken, maanden… nou, je weet wel, ging het weer los? En voelde je dan een mislukking, niet in staat om van je lichaam te houden?

We leren vaak op jonge leeftijd dat eten plezier en troost is. Maar we leren ook dat een slank lichaam staat voor acceptatie en succes, en dat je jezelf dus plezier en troost moet kunnen ontzeggen om dat slanke lichaam te krijgen of te houden.Diëten betekent voor velen daarom een straf, honger lijden, en door anderen beoordeeld worden als die loser met een eeuwig bordje sla …Voel je nu ook waar de schoen knelt? We geven onszelf de hele tijd tegenstrijdige boodschappen van haat-liefde, of yoyo, het is maar hoe je het noemen wilt.

Heske Ottevanger is Internationaal Gecertificeerd RTT Klinisch Hypnotherapeut, en gespecialiseerd in het blootleggen van onderbewuste overtuigingen die ervoor zorgen dat je niet uit die negatieve haat/ liefde patronen komt.  Door middel van therapie en coaching biedt ze een op maat gemaakt traject om dit radicaal aan te passen zodat je weer controle en rust voelt omtrent je lichaam, eetgewoonten en je gewicht.

Voor een gratis kennismakingsgesprek kun je hier klikken, of voor algemene info: www.heskehypnotherapy.com en maak gebruik van een unieke kooszorgenloos korting van 10% op al je boekingen!

yoga & meditatie lessen online

The heart journey

Marijke is het gezicht achter The Heart Journey, een online platform dat zich richt op mentale gezondheid en lichamelijke heling via de krachtige tools van yoga en meditatie. Bij The Heart Journey kan je o.a. terecht voor wekelijkse live online groeps -yoga lessen als persoonlijke 1-1 begeleiding vanuit je eigen huis. Nadat Marijke in haar begin 20-jarige worstelde met burn-out, depressie en onverklaarbare lichamelijke klachten, ging zij op een externe zoektocht naar heling, om er alleen later achter te komen dat het antwoord lag bij de reis naar binnen. Nu meer dan 10 jaar later, is haar leven compleet anders en promoot zij mentale en fysieke gezondheid door de verbinding te herstellen tussen lichaam en geest. Heel jezelf van binnenuit door middel van yoga en meditatie met de persoonlijke aandacht en expertise van Marijke bij The Heart Journey.

Speciaal voor klanten van kooszorgenloos kun je aan een gratis proefweek meedoen door je aan te melden via hello@marijkereed.com en kooszorgenloos te vermelden.

Personal training

Believe and Achieve

Of je nu kampioen van Nederland wilt worden of gewoon lekkerder in je vel wil zitten, samen met een personal trainer ga je aan je doelen werken. Op maat gericht. Wil je sterker en fitter worden, afvallen of meer spiermassa? De weg er naartoe is intensief en leuk!

Sporten in een private gym onder begeleiding van professionele trainers in Amsterdam. Prive fitness, groepslessen of bedrijfstraining. Believe and Achieve helpt je bij het behalen van je doel!

Personal trainer Giovanny en Kooszorgenloos hebben de handen in een geslagen om jou optimaal te kunnen begeleiden naar jouw (sportieve)doel.

Doe een gratis intake gesprek en vraag naar de mogelijkheden info@believeandachieve.nl