• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over Koos

Let’s meet

Koosje Janssen

Hoi, ik ben Koosje Janssen. Gediplomeerd voeding- en healthcoach, detoxexpert, sportfanaat, formule 1 fan en jarenlang werkzaam geweest in de media wereld.

 

Ik ben er van overtuigd dat een hoog energieniveau en vitaliteit key functies zijn voor een succesvolle onderneming. Je voeding speelt daarbij een cruciale rol. Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt, denkt en tegen jezelf praat: alles heeft invloed op je gezondheid en vitaliteit. Zonder een hoog energieniveau ben je nergens en is het onmogelijk om je onderneming tot het uiterste te pushen.

 

Voordat ik begreep hoe dit werkte, had ik zelf jarenlang last van chronische vermoeidheid en darmklachten. Ik was doodop en totaal niet mezelf. Op een gegeven moment had ik er genoeg van. Ik wilde weer die energieke en blije vrouw zijn en lekker in mijn vel zitten. Ik ben mij gaan verdiepen in voedings- en levensstijltechnieken om zo meer uit mijn eigen leven te halen. De drie belangrijkste pijlers bleken voeding, fysiek en mindset te zijn. Ik legde me toe op verschillende studies om hier meer over te leren. Zo heb ik mij in een razend tempo door de studie Integrative Health Coach in New York gewerkt en deed een specialisatie in detoxen.

 

Ik richt mij speciaal op ondernemers en CEO’s, omdat ik vanuit mijn eigen ervaring weet hoeveel impact een hectische baan kan hebben op je levensstijl. En andersom hoe een laag energieniveau het begin is van een neerwaartse spiraal. Alles wat ik leer, geef ik door zodat ook jij het leven kunt leiden dat je wilt. Met de energie, het plezier en het succes dat je verdient.

© 2021 Kooszorgenloos - Powered by Maatos