Fase 4:

Darmflora herstellen

De stabilisatiefase. In deze laatste fase vindt de reparatie en het diepere herstel van de darmflora plaats. Er wordt gefocust op het moduleren van de darmflora, het versterken van de slijmvliezen en het verbeteren van het immuunsysteem. Je leert hoe je je darmen sterker kunt maken om oude klachten te laten verdwijnen en te voorkomen dat ze terugkomen. Jouw darmklachten zijn voorgoed verleden tijd!

Wat is een gezonde darmflora?

Een gezonde darmflora bestaat uit een diverse populatie van goede bacteriën die bijdragen aan een goede spijsvertering, een gezond immuunsysteem en een goede opname van voedingsstoffen. Een gezonde darmflora is in staat om schadelijke bacteriën en ziekteverwekkers te bestrijden en de darmwand te beschermen tegen ontstekingen. In deze laatste fase kan ik jou helpen bij het herstellen en behouden van een gezonde darmflora door middel van voeding, supplementen en levensstijladviezen.

Wat levert deze fase je op?

In deze laatste fase gaan we je darmflora moduleren, je slijmvliezen sterker maken en je immuunsysteem een boost geven. Je leert hoe je je darmen sterker maakt, zodat oude klachten kunnen verdwijnen en niet terugkomen. Je ontdekt alles over probiotica, supplementen, het herintroduceren van voeding en nog veel meer.