Darm therapie

Welkom bij het Blije Buik Traject: Jouw weg naar een gelukkige en gezonde buik!

Worstel jij dagelijks met het prikkelbare darm syndroom of andere vergelijkbare buikpijn klachten? Voel je je beperkt in je dagelijkse activiteiten en verlang je naar een leven zonder buikklachten? Dan is het Blije Buik Traject speciaal voor jou ontworpen!

Mijn naam is Koosje, en ik ben een ervaren darmtherapeut gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met het prikkelbare darm syndroom. Ik begrijp de frustratie, het ongemak en de impact die deze aandoening op je leven kan hebben. Daarom heb ik het Blije Buik Traject ontwikkeld, om jou te helpen de controle over je buikgezondheid terug te krijgen en weer voluit te genieten van het leven.

Holistisch visie voor langdurig resultaat

De gezondheid van het lichaam is niet alleen afhankelijk is van het behandelen van fysieke klachten, maar ook van het optimaliseren van andere aspecten in de fysiologische omgeving voor het lichaam.

3 jaar deskundige ervaring

Als zowel gecertificeerd MBOG therapeut als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om door de molen van onbegrepen klachten te gaan. Ik help jou graag deze klachten om te draaien.

Een persoonlijk plan dat bij je past

Kom met een unieke en op wetenschap gebaseerde aanpak achter jouw persoonlijke
oorzaken (o.a. door mogelijke labonderzoeken).

Wat biedt het Blije Buik Traject?

Z
6 uur consulten: Gedurende zes persoonlijke consulten zal ik je begeleiden bij het begrijpen van je lichaam en het identificeren van triggers die jouw symptomen veroorzaken. Samen zullen we een op maat gemaakt behandelplan opstellen om jouw specifieke behoeften aan te pakken.
Z
Wekelijks telefonisch spreekuur: Naast de consulten krijg je toegang tot mijn wekelijkse telefonisch spreekuur, waar je al je vragen kunt stellen en waar ik je extra ondersteuning en advies kan bieden. Ik ben er om je te begeleiden tijdens elke stap van je reis naar een blije buik.
Z
App contact: Tijdens het traject sta ik altijd voor je klaar via een speciale app. Hier kun je al je vragen stellen, je voortgang delen en directe ondersteuning krijgen. Ik zal ervoor zorgen dat je je nooit alleen voelt tijdens dit traject.
Z
Documenten: Je ontvangt waardevolle documenten, waaronder recepten en boodschappentips die speciaal zijn samengesteld om jouw buikgezondheid te ondersteunen. Deze praktische hulpmiddelen zullen je helpen om gezonde keuzes te maken en je dieet aan te passen aan jouw specifieke behoeften.
Z
Audio Meditaties geleid: Ontspanning is een belangrijk onderdeel van jouw herstel. Daarom ontvang je geleide meditaties die speciaal zijn ontworpen om stress te verminderen en je te helpen een betere verbinding met je lichaam te krijgen. Deze meditaties zullen je ondersteunen op je weg naar een blije buik.
Z
Supplementen service: Als onderdeel van het traject krijg je toegang tot onze supplementen service. De supplementen worden rechtstreeks naar jouw huis gestuurd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van de juiste producten.

Investeer in jezelf en je buikgezondheid!

Het Blije Buik Traject biedt jou de tools, begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om je buikklachten te verminderen en je leven weer in eigen hand te nemen. Samen zullen we werken aan een plan dat specifiek op jou is afgestemd, zodat jij de controle over je buikgezondheid terugkrijgt en weer kunt stralen.

Wacht niet langer, jouw blije buik wacht op je! Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe het Blije Buik Traject jou kan helpen om buikklachten te verminderen en je kwaliteit van leven te verbeteren.

Schrijf je nu in en zet de eerste stap op weg naar een blije buik!

De vier fases van het Blije Buik Traject:
Jouw pad naar darmgezondheid

Ontdek de kracht van een orthomoleculaire benadering van darmgezondheid met het Blije Buik Traject. Dit traject is speciaal ontworpen om jouw darmgezondheid te verbeteren en je spijsvertering te optimaliseren. Met een gepersonaliseerde aanpak en natuurlijke behandelingen zullen we samen werken aan het bereiken van een gezonder en vitaler leven.

Samen zullen we door deze vier fases gaan om jouw darmgezondheid te transformeren en jouw weg naar een blije buik te bewandelen. Stap voor stap zul je merken hoe je buikklachten verminderen en hoe je een nieuwe energie en vitaliteit ervaart.

Darmonderzoek

We brengen jouw darmgezondheid in kaart door middel van een ontlastingsonderzoek en uitgebreide vragenlijst. In de eerst fase brengen wij dus de gezondheid van jouw darmen in kaart.

Reinigen en detoxen

De volgende fase is gericht op het reinigen en ontgiften van de darmen. Daarnaast gaan we aan de slag met het remmen van eventuele ontstekingen en het reduceren of afdoden van pathogenen.

Darmslijmvlies herstellen

In deze fase wordt het darmslijmvlies hersteld door het toevoegen van speciale voedingsstoffen.

Darmflora herstellen

De laatste fase is gericht op het herstellen van de darmflora. Hierdoor optimaliseert de functie van de darm en ontstaat er een gezond darmmicorbioom.

Klaar om te investeren in jouw darmgezondheid?

Schrijf je vandaag nog in voor het Blije Buik Traject of een los consulten pakket en ontdek de kracht van een gezonde spijsvertering.

Blije Buik traject:
Jouw Weg naar Darmgezondheid

Investering: € 1250

  • Z6 uur consulten in 6 maanden
  • ZWekelijks telefonisch spreekuur
  • ZApp contact voor korte en urgente vragen
  • ZToegang tot het Kooszorgenloos dashboard twv €89.95 pm
  • ZMeditaties voor brein-darm-as stimulatie
  • ZSupplementen service; supplementen worden verstuurd vanuit kooszorgenloos en ontvang 10% korting
  • ZApart mail adres voor vragen

Losse consulten pakket

Investering: € 350

  • Z3 uur los consult
  • ZWekelijks telefonisch spreekuur
  • Z2weken gratis toegang tot Kooszorgenloos dashboard twv €89,95 pm