Darm therapie

Jouw weg naar een gelukkige en gezonde buik!

Worstel jij dagelijks met het prikkelbare darm syndroom of andere vergelijkbare buikpijn klachten? Voel je je beperkt in je dagelijkse activiteiten en verlang je naar een leven zonder buikklachten? Dan kan ik je wellicht helpen naar weer een ‘normaal’ leven.

Mijn naam is Koosje, en ik ben een ervaren darmtherapeut gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen & mannen met het prikkelbare darm syndroom. Ik begrijp de frustratie, het ongemak en de impact die deze aandoening op je leven kan hebben. Daarom heb ik het Blije Buik Traject ontwikkeld, om jou te helpen de controle over je buikgezondheid terug te krijgen en weer voluit te genieten van het leven.

Holistisch visie voor langdurig resultaat

De gezondheid van het lichaam is niet alleen afhankelijk is van het behandelen van fysieke klachten, maar ook van het optimaliseren van andere aspecten in de fysiologische omgeving voor het lichaam.

3 jaar deskundige ervaring

Als zowel gecertificeerd MBOG therapeut als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om door de molen van onbegrepen klachten te gaan. Ik help jou graag deze klachten om te draaien.

Een persoonlijk plan dat bij je past

Kom met een unieke en op wetenschap gebaseerde aanpak achter jouw persoonlijke
oorzaken (o.a. door mogelijke labonderzoeken).

Wat is Orthomoleculaire darm therapie?

Z

Voeding en Supplementen: Het gebruik van specifieke voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, vetzuren, en aminozuren om de darmgezondheid te verbeteren. Dit kan ook het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen omvatten die schadelijk kunnen zijn voor de darmen.

Z

Herstel van de Darmflora: Het bevorderen van een gezonde balans van darmbacteriën door probiotica en prebiotica. Probiotica zijn goede bacteriën die helpen de darmflora in balans te houden, terwijl prebiotica voedingsstoffen zijn die de groei van deze goede bacteriën bevorderen.

Z

Detoxificatie: Het ondersteunen van de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam om schadelijke stoffen die de darmgezondheid kunnen beïnvloeden te verwijderen.

Z

Spijsverteringsenzymen: Het aanvullen van spijsverteringsenzymen om de vertering en opname van voedingsstoffen te verbeteren.

Z

Anti-inflammatoire benadering: Het gebruik van voedingsstoffen en supplementen met ontstekingsremmende eigenschappen om darmontsteking te verminderen.

Z

Herstellen van Darmwand: Het ondersteunen van de integriteit van de darmwand om problemen zoals een lekkende darm te voorkomen en te behandelen.

Investeer in jezelf en je buikgezondheid!

Orthomoleculaire darmtherapie kan worden ingezet bij een breed scala aan darmgerelateerde problemen, zoals het prikkelbare darmsyndroom (PDS), SIBO, inflammatoire darmaandoeningen zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, en andere spijsverteringsproblemen.

De vier fases van darm therapie
Jouw pad naar darmgezondheid

Ontdek de kracht van een orthomoleculaire benadering van darmgezondheid met het de vier fases voor herstel. Het Blije Buik traject is speciaal ontworpen om jouw darmgezondheid te verbeteren en je spijsvertering te optimaliseren. Met een gepersonaliseerde aanpak en natuurlijke behandelingen zullen we samen werken aan het bereiken van een gezonder en vitaler leven.

Samen zullen we door deze vier fases gaan om jouw darmgezondheid te transformeren en jouw weg naar een blije buik te bewandelen. Stap voor stap zul je merken hoe je buikklachten verminderen en hoe je een nieuwe energie en vitaliteit ervaart.

Darmonderzoek

We brengen jouw darmgezondheid in kaart door middel van een ontlastingsonderzoek en uitgebreide vragenlijst. In de eerst fase brengen wij dus de gezondheid van jouw darmen in kaart.

Reinigen en detoxen

De volgende fase is gericht op het reinigen en ontgiften van de darmen. Daarnaast gaan we aan de slag met het remmen van eventuele ontstekingen en het reduceren of afdoden van pathogenen.

Darmslijmvlies herstellen

In deze fase wordt het darmslijmvlies hersteld door het toevoegen van speciale voedingsstoffen.

Darmflora herstellen

De laatste fase is gericht op het herstellen van de darmflora. Hierdoor optimaliseert de functie van de darm en ontstaat er een gezond darmmicorbioom.

Klaar om te investeren in jouw darmgezondheid?

Schrijf je vandaag nog in voor het Blije Buik Methode of een los consult en ontdek de kracht van een gezonde spijsvertering.

Blije Buik methode traject: Jouw Weg naar Darmgezondheid

Investering: € 1250 * betaling in termijnen mogelijk

  • Z8 maanden toegang online academie
  • Z1,5uur start consult
  • ZPersoonlijke App met al jouw informatie
  • ZMaandelijkse vraag & antwoord sessie
  • ZPersoonlijk behandelplan
  • Z2 contact momenten therapeut
  • ZStellen van tussentijdse vragen via mail en/of chat