De Blije Buik methode

In dit programma ga ik de 4 fasen van darmherstel aan je onthullen. Ik ga de geheime 8 stappen aan je laten zien hoe ook jij weer een blije en gezonde darmen kunt krijgen.

Maar ik laat je dit niet alleen doen. Want zelf aanmodderen, zelf proberen dat heeft je nul resultaat opgeleverd. Je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens deze 8 stappen, je kunt altijd rekenen heb hulp.

Zo kan het ook…

Het begon tijdens mijn droom reis naar Zuid-Afrika, op mijn twintigste ging ik een maand (alleen) vrijwilligers werk doen in Zuid-Afrika. Een droom van mij was sinds ik klein was om leeuwen in het wild te zien, een maand werd een half jaar. Maar na vier maanden werd ik ziek, serieus ziek met een week lang 42 graden koorts, niet wetende dat mijn leven daarna volledig zou veranderen…

Want nadat ik hersteld was en de koorts was verleden tijd was, hield ik last van mijn buik. Ik had constant buikpijn en mijn buik was opgeblazen en keihard. Ik had geen idee wat er aan de hand was en een dokter was niet in de buurt. Ik probeerde met eten de klachten zoveel mogelijk te beperken, maar ik had dit nooit eerder gehad.

Eenmaal terug in Nederland ging ik naar de huisarts en daar werd van alles bekeken en onderzocht. Ik moest langs het tropen centrum om te kijken of ik een parasiet had, mijn armen werden lek geprikt opzoek naar intoleranties, ontstekingen of andere mogelijke oorzaken.. Maar zoals je misschien herkent, helemaal niets, er werd geen ‘oorzaak’ gevonden. Ik kreeg de stempel het prikkelbaar darm syndroom (PDS) en leer er maar mee leven.

Maar leren leven met een buik die opgeblazen was alsof ik zeven maanden zwanger was, de scherpe stekende pijn in mijn buik, de ontlasting die soms wel twee weken wegbleef en de chronische vermoeidheid was was voor mij geen optie om mee te leren leven.

Pas toen ik mij ging verdiepen wat we noemen alternatieve geneeskunde ontdekte ik dat er wel degelijk oorzaken waren voor mijn klachten..

Ik werd weer een gezonde, energieke en stralende jonge vrouw die ik altijd wilde zijn. Ik werd verliefd, begon mijn buik steeds minder te verschuilen onder wijdt vallende kleding en had energie om te werken. Ik was weer een normaal mens van begin halverwege twintig, die kon genieten van eten. Die kon reizen en zich niet langer drukt hoeft te maken over eten, naar de wc gaan of aangesproken worden op staart of ik zwanger was..

8 ‘geheime’ stappen naar een blije buik

Toen ik uiteindelijk andere ging helpen met dezelfde klachten als ik, ontdekte ik een geheim. Iets wat geen arts lijkt te weten of in ieder geval je niet verteld… 

In dit programma ga ik de 4 fasen van darmherstel aan je onthullen. Ik ga de geheime 8 stappen aan je laten zien hoe ook jij weer een blije en gezonde darmen kunt krijgen.

Maar ik laat je dit niet alleen doen. Want zelf aanmodderen, zelf proberen dat heeft je nul resultaat opgeleverd. Je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens deze 8 stappen, je kunt altijd rekenen heb hulp.

♥ 8 bewezen stappen om simpel te volgen
♥ Wetenschappelijke kennis en een holistische blik gecombineerd
♥ Niet alleen aanmodderen maar aan de slag met een duidelijk plan
♥ Gelijk gestemde om je verhaal mee te delen en van te leren
♥ Altijd een therapeut om je te ondersteunen

Blije Buik programma

Ga zes maanden aan de slag met het 8 stappenplan en ontvang het volgende:

→ Start consult 1,5 uur
→ 4 uur aan consulten
→ Persoonlijk behandelplan
8 maanden toegang tot de online academie
→ Onbeperkt mail/chat contact

Je ontvangt daarnaast ook nog de volgende BONUSSEN

⊕ Diverse recepten en weekmenu’s
⊕ 11 Kooszorgenloos meditaties
⊕ Symptomen trackers, Dankbaarheid dagboek, EHBO bij diarree, EHBO bij obstipatie en nog vele handige documenten

Wat andere zeggen

 

(5/5)